Home Технологија Технички проблем имаат Фејсбук и Инстаграм

Технички проблем имаат Фејсбук и Инстаграм

48
0
SHARE

Корисниците од цел свет на популарните социјални мрежни Фејсбук и Инстаграм утрово имаа проблем, тие немаа пристап до своите профили.Најмногу се засегнати корисниците во САД, Азија и Австралија. 

Фејсбук и Инстаграм немаа само проблеми со верзиите за персоналните компјутери, туку беа недостапни и за корисниците преку апликациите за таблети и за смартфони.Корисниците можеа да видат само постари податоци, додека вчитувањето на новите актуелности беше оневозможено. 
Во меѓувреме конкурентскиот Твитер успешно работи.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here