Home Забава ФОТО: Поради ова сите и се потсмеваа, но таа им ги затвори...

ФОТО: Поради ова сите и се потсмеваа, но таа им ги затвори устите

43
0
SHARE

Касандра Науд не е просечна девојка, зошто на многу необичен начин реши да се разликува од другите. На најзината десна страна од лицето има огромна бемка која едноставно не сака да ја отстрани, пренесува курир.мк

За разлика од повеќето девојки кои веројатно би го отстраниле ваквиот белег, Касандра одлучи да биде горда на него зошто ја прави поинаква.

Касандра е родена со ретка болест со назив хипертрихоза која предизвикува влакнетост на одредени делови на телото. Уште како бебе и се појавила бемката на десната страна од лицето.

Нејзините родители како мала не сакале да ја оперираат и хируршки да и ја отстранат бемката зошто би и останала огромна лузна. Меѓутоа 22 години подоцна оваа девојка им е благодарна поради тоа, без оглед на тоа што проади белегот и се потсмевале на училиште.

Касандра е многу успешна танчарка и смета дека нејзиниот голем белег ја направил силна личност. Затоа за ништо на светот не би се одрекла од него.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here