Home Authors Posts by Urednik

Urednik

42 POSTS 0 COMMENTS

Ќе се гради фабрика за пелети

Фабрика за производство на дрвени пелети и бриќети ќе се гради во Македонија. Оваа инвестиција денеска ја објави Жарко Караџоски, првиот човек на Македонски...

Во 2016 Општина Велес реализирала 41 инфраструктурен проект

Подобрување на инфраструктурата е еден од главните приоритети на кои работи Општина Велес. Надлежните информираат дека во изминатиот период се реализирани над 100 проекти,...