Home Локални Избори 2013 Пановски: Гласајте за Чадиев, за сигурен развој на Вардарскиот плански регион

Пановски: Гласајте за Чадиев, за сигурен развој на Вардарскиот плански регион

48
0
SHARE

 

За  подеднакво да се развива Вардарскиот плански регион, на Велес  неопходен му е Чадиев за грдоначалник, став е на шесте веќе избрани градоначалници од општините во овој регин.

Горанчо Пановски кој веке го дони и решението за втор мандат на општина Чашка  им порача на велешани, „Цело е кога има се, а за една целина во Вардарскиот регоно во недела гласајте за Чадиев“. Делата говорат дека ВМРО ДПМНЕ работи тимски, на тимот му треба Чадиев, рече Пановски.

„ Потребна ни е подршката од граѓаните да го избереме овој градоначалник  нсамо така можеме да продолжиме со проектите кои некои с ево завршна фаза а некој веќе ги имаме предвидено“, рече Горанчо Пановски, градоначалник на општина Чашка.

Заблагодарувајки им се на своите сопартици за довербата, Чадиев нагласи дека доколку ја добие довербата од велешани и стане градоначалник на Велес, во наредните четири години единствен приоритет ќе му биде развојот на градот и регионот.

„Како градоначалник на една од општините која е дел од  Вардарски плански регион во наредните четири години ќе се залагам за  реализација на  проекти  со кои ќе  го подобриме животот на граѓаните од ранливите категории“, рече Славчо Чадиев, кандидат з аградоначалник на Велес од коалицијата „За подобра Македонија“.

Чадиев ја доби подршката и од ДОМ.  Претседателот на општинскиот огранок Стевче Дечев, ги повика  членови и симпатизерите на „зелената партија“ во недела да гласаат за  Славчо Чадиев.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here