Home Tags Башино Село

Tag: Башино Село

Столбовите на мостот кај Башино Село исчистени

Се чистат наносите на столбовите од мостот на реката Вардар кај Башино Село. Ова е редовна работа, велат од локалната самоуправа. Од таму додаваат...