Home Tags Богомила

Tag: Богомила

Ќе се гради мост на реката Бабуна во с.Богомила

Ќе се гради мост на реката Бабуна кај село Богомила, Општина Чашка. Оваа информација ја соопшти директорот на ЈП за Државни патишта...