Home Tags болница Гевгелија

Tag: болница Гевгелија

Во Судот во Велес, продолжи судењето за смртта на родилката Маја...

Во Основниот суд во Велес, денеска продолжи рочиштето од процесот во која двајца гинеколози и еден анестезиолог се осомничени за смрта на...