Home Tags Велес

Tag: Велес

Гореше куќа на Којник. 10 пожарникари гаснеа на улицата Кузман Јосифовски

Се запали куќа на улица Кузман Јосифовски бр.29, населеба Којник во Велес. Соседите пожарот го забележале околу 18.20 часот. Веднаш била...

Мирен протест на „За заедничка Македонија“ во Велес

„Ова не е време кога треба да се објаснуваме , ова е време кога јасно и недвосмислено треба да се изјасни секој човек...

На Мегдан на бел грав

Домаќинот Живко Христов родум токму од ова маало кој 25 години живее во странство вели дека само за овој ден се вратил во родниот...