Home Tags велешани на протест

Tag: велешани на протест

Втор ден протест „За заедничка Македонија“

„Ги повикуваме политичките партии, институциите, невладините организации да ја преиспитаат содржината на Тиранската декларација која со самото нејзино донесување го наруши мирот и спокој...