Home Tags Веле Алексов

Tag: Веле Алексов

Втор ден протест „За заедничка Македонија“

„Ги повикуваме политичките партии, институциите, невладините организации да ја преиспитаат содржината на Тиранската декларација која со самото нејзино донесување го наруши мирот и спокој...