Home Tags Весна Стојанова Богоевска

Tag: Весна Стојанова Богоевска

Општински долг, СДСМ, Општина Велес

2016 година Општина Велес ја завршува со долг, обвинуваат денеска од СДСМ. Портпаролот Весна Стојанова Богоевска на прес конференција рече дека Општината има...

СДСМ и Општина Велес со спротивни изјави за училиштето во...

Училиштето во село Клуковец е во лоша состојба, покривот прокиснува, зградата е руинирана а немало ниту дрва за греење, вака ја опишуваат состојбата...