Home Tags втор ден протести

Tag: втор ден протести

Втор ден протест „За заедничка Македонија“

„Ги повикуваме политичките партии, институциите, невладините организации да ја преиспитаат содржината на Тиранската декларација која со самото нејзино донесување го наруши мирот и спокој...