Home Tags градоначалник

Tag: градоначалник

Нови Детални урбанистички планови основа за добар инфраструктурен развој

Општина Велес активно работи на полето на урбанистичкото планирање. Во 2017 година во Програмата за работа која ја донесе Советот предвидена е изработка на...

Во 2016 Општина Велес реализирала 41 инфраструктурен проект

Подобрување на инфраструктурата е еден од главните приоритети на кои работи Општина Велес. Надлежните информираат дека во изминатиот период се реализирани над 100 проекти,...