Home Tags Зоран Заев

Tag: Зоран Заев

Иванов не го даде мандатот на Заев.Заев пак со став Иванов...

Претседателот на државата, Ѓорге Иванов попладнево јавно на нацијата и соопшти дека на лидерот на СДСМ Зоран Заев кој пред два дена му ги...

Заев ги предаде потписите

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев денеска на претседателот на Република Македонија, Горѓе Иванив му ги предаде 67те пратенички потписи како услов за формирање на...