Home Tags извидници

Tag: извидници

Реализирани два преокти, целна група младите во Општина Чашка

Извидничкиот одред Димитар Влахов од Велес и Училишниот спортски клуб при основното училиште Петар Поп Арсов од село Богомила, Општина Чашка се носители...