Home Tags исплата на плата

Tag: исплата на плата

Обиди за деблокада на железничкиот сообраќај. Обезбедени пари за исплата на...

Пари за исплата на половина од јануарската плата и здравствено осигурување за вработените во Македонски железници Транспорт биле обезбедени. Ова денеска на...