Home Tags Коста Солев Рацин

Tag: Коста Солев Рацин

Советот на Општина Велес ги осуди нападите врз ликот и делото...

Советниците во Советот на Општина Велес на последната, 64 та седница расправаа по иницијативата од ЕД Вила Зора, за заштита на ликот и...