Home Tags мост

Tag: мост

Столбовите на мостот кај Башино Село исчистени

Се чистат наносите на столбовите од мостот на реката Вардар кај Башино Село. Ова е редовна работа, велат од локалната самоуправа. Од таму додаваат...

Ќе се гради мост на реката Бабуна во с.Богомила

Ќе се гради мост на реката Бабуна кај село Богомила, Општина Чашка. Оваа информација ја соопшти директорот на ЈП за Државни патишта...