Home Tags Општина Чашка

Tag: Општина Чашка

Ќе се гради мост на реката Бабуна во с.Богомила

Ќе се гради мост на реката Бабуна кај село Богомила, Општина Чашка. Оваа информација ја соопшти директорот на ЈП за Државни патишта...

Реализирани два преокти, целна група младите во Општина Чашка

Извидничкиот одред Димитар Влахов од Велес и Училишниот спортски клуб при основното училиште Петар Поп Арсов од село Богомила, Општина Чашка се носители...