Home Tags Протестен марш

Tag: Протестен марш

Протестен марш во Скопје

Граѓанската иницијатива за Заедничка Македонија попладнево го организираше првиот протестен марш. Збирно место беше пред Владата. Од таму насобраниот народ се движеше кон...