Home Tags протест

Tag: протест

Мирен протест на „За заедничка Македонија“ во Велес

„Ова не е време кога треба да се објаснуваме , ова е време кога јасно и недвосмислено треба да се изјасни секој човек...

Обиди за деблокада на железничкиот сообраќај. Обезбедени пари за исплата на...

Пари за исплата на половина од јануарската плата и здравствено осигурување за вработените во Македонски железници Транспорт биле обезбедени. Ова денеска на...