Home Tags противпожарна единица Велес

Tag: противпожарна единица Велес

Гореше куќа на Којник. 10 пожарникари гаснеа на улицата Кузман Јосифовски

Се запали куќа на улица Кузман Јосифовски бр.29, населеба Којник во Велес. Соседите пожарот го забележале околу 18.20 часот. Веднаш била...