Home Tags реконструкција

Tag: реконструкција

15 училници во ООУ Кирил и Методиј во ...

15 училници и во ООУ Кирил и Методиј ќе добијат нов лик. Промената на електричната инсталација и подовите се дел од ...

Привршува реконструкцијата на болницата во Велес.Следна фаза е набавка на медицинска...

Општата болница во Велес добива нов лик.Привршуваат градежните работи на поставувањето на енергетски ефикасна фасада.Паралелно со овие активности се работи и на очното...