Home Tags СДСМ

Tag: СДСМ

Општински долг, СДСМ, Општина Велес

2016 година Општина Велес ја завршува со долг, обвинуваат денеска од СДСМ. Портпаролот Весна Стојанова Богоевска на прес конференција рече дека Општината има...

Заев ги предаде потписите

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев денеска на претседателот на Република Македонија, Горѓе Иванив му ги предаде 67те пратенички потписи како услов за формирање на...

СДСМ и Општина Велес со спротивни изјави за училиштето во...

Училиштето во село Клуковец е во лоша состојба, покривот прокиснува, зградата е руинирана а немало ниту дрва за греење, вака ја опишуваат состојбата...

СДСМ наспроти Општина Велес

Општинската организација на СДСМ Велес обвинува за долгови на Општина Велес. Портпаролот Весна Стојанова Богоевска од партискаат говорница посочи дека долгот на Општината...