Home Tags Совет на Општина Велес

Tag: Совет на Општина Велес

Советот на Општина Велес ги осуди нападите врз ликот и делото...

Советниците во Советот на Општина Велес на последната, 64 та седница расправаа по иницијативата од ЕД Вила Зора, за заштита на ликот и...