Home Tags спорт

Tag: спорт

Реализирани два преокти, целна група младите во Општина Чашка

Извидничкиот одред Димитар Влахов од Велес и Училишниот спортски клуб при основното училиште Петар Поп Арсов од село Богомила, Општина Чашка се носители...

СДСМ наспроти Општина Велес

Општинската организација на СДСМ Велес обвинува за долгови на Општина Велес. Портпаролот Весна Стојанова Богоевска од партискаат говорница посочи дека долгот на Општината...