Home Tags Суд Велес

Tag: Суд Велес

Одложено рочиштето за случајот платено убиство на Лазо Милошевски

Сведокот Златко Арсовски се појави во судот во Велес, но отсуството на второ обвинетиот Ѓоре Петревски е причина рочиштето за случајот платено...